Участь у тренінгах і навчаннях!!!

 🤩 Як залучати молодь до подій, що відбуваються в громаді?  Багатим досвідом з цього питання ділився з присутніми тренер програми «Молодіжний працівник в ОТГ» (від   DOBRE ) Захарій Ткачук. Соціальні педагоги, викладачі шкіл, керівники гуртків, представники ювенальної поліції , - всі ті, хто безпосередньо займається організацією дозвілля молоді , профілактикою правопорушень, - отримали сьогодні цінні поради. «Переважна більшість заходів носить суто формальний характер, проводиться , щоб поставити галочку та відзвітувати. Тому і кількість присутніх на них залишає бажати кращого», - висловив свою думку соціальний педагог та тренер клубу боксу «Лідер»  Віктор Балабко. 

Подія повинна бути цікаво організована , сучасна і змістовна, викликати бажання у потенційних учасників вийти із зони комфорту і перейти у зону розвитку! «Доступність, добровільність, дивність»  - три головних «Д» при роботі  з молоддю. 

 Воркшоп, онлайн-квізі, стимуляційні ігри, мотиваційні зустрічі, ігрофікація – «модний» формат сьогодення, який може заінтригувати. 

👍Сподіваємось, що отримані нові знання знайдуть своє застосування у нашій роботі!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Відкриття пам’ятної галереї в гімназії!!!